Hastanemiz Bünyesinde Devam Eden Gebe Okulu na Katılım Sağlayan Ailelere Katılım Belgeleri Takdim Edildi.
24 Mart 2022

Hastanemiz bünyesinde devam eden Gebe Okulu na katılım sağlayan Bekler ve Kösesoy Aileleri, gebeliklerinin ilk gününden itibaren aldıkları danışmanlık ve katıldıkları eğitimleri tamamlamış ve çiftlerimize katılım belgeleri takdim edilmiştir.

Hastanemiz Gebe Okulun da gebeler için hazırlanan eğitim programında anne ve anne adayları için ‘’Gebelik Süreci, Doğuma Hazırlık, Doğum Süreci, Anne Sütü ve Önemi, Doğum Sonrası Anne Psikolojisi, Yeni Doğan Bebek Bakımı’’ gibi konularda eğitimler düzenlenmektedir. Eğitimlere katılarak eğitimlerini tamamlayan Bekler ve Kösesoy ailelerine Hastanemiz Başhekimi Serdar KALKAN ve Hastanemiz Müdürü Abdullah SARUHAN tarafından katılım belgeleri takdim edildi. Çiftlerimizi tebrik ediyor ailecek sağlıklı yaşamlar diliyoruz

Anne ve Anne adaylarımızın bilinçli gebelik süreci ve gebelik sonrası süreci yaşamaları için hastanemiz tarafından düzenli olarak yapılan bu eğitimlere tüm anne ve anne adayları ÜCRETSİZ katılım sağlayabilir.

1.jpg   2.jpg