Mardin de ilk defa Anne Dostu Hastane Olarak Seçilen Hastanemiz Tüm Kızıltepe Halkına Hayırlı Olsun.
25 Mayıs 2023

Hastanemiz, Bakanlığımız Ulusal Değerlendirme Ekibi Tarafından 24.05.2023 tarihi itibariyle değerlendirilmiş ve Türkiye 105. Anne Dostu Hastane Unvanını Almaya Hak Kazanmıştır.

Bakanlığımız Ulusal Değerlendirme Ekibi olarak hastanemizde değerlendirme de bulunan Op.Dr.Mehmet AK, KHHB Uzmanı Serpil KARABULAK, KHHB Uzmanı Fatma AKSÖZ, Ebe Özlem GÜRSES, Ebe Şerife YAVUZ, Ebe Leyla Pamuk yaptıkları değerlendirme sonucunda Hastanemizin Anne Dostu Hastane kriterlerini karşıladığını ve Anne Dostu Hastane unvanını almaya hak kazandığını iletmişlerdir.

Hazırlanan Anne Dostu Hastane belgesi Anne Dostu Hastane Sorumlusu Op.Dr.Mehmet AK tarafından Hastanemiz Başhekimi Uzm.Dr.Serdar KALKAN a takdim edilmiştir.

Mardin de ilk defa Anne Dostu Hastane olarak seçilen hastanemizin tüm Kızıltepe halkına hayırlı olmasını diliyoruz. Hastane Yönetimi olarak emeği geçen tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz.

• page 0.jpg
  • page 1.jpg