Hastanemiz Yönetiminin Evde Sağlık Hizmeti Alan Hastaları Ziyareti
27 Ekim 2023

Hastanemiz Başhekimi  Uzm.Dr. Serdar KALKAN ve Hastane yönetimimiz Evde Sağlık Hizmetleri Biriminden hizmet alan hastalarımızın ziyaretlerine devam ediyor.

Cumhuriyetimizin 100. Yıl münasebetiyle ilçemizdeki mahalle ve köylerde ikamet eden ve evde sağlık hizmetinden faydalanan 100 yaş ve üstü hastalarımızı ziyaret eden Başhekimimiz Uzm.Dr.Serdar KALKAN aile bireyleriyle bir süre sohbet etti ve hastaların ailesi ile tedavisini yapan evde sağlık ekibimizden durumları hakkında bilgi aldı.

Evde Sağlık Hizmetlerinden yararlanan hasta ve hasta yakınları ise; bu tür ziyaretlerin kendilerini mutlu ettiğini, moral bulduklarını, verilen sağlık hizmetlerinden memnun olduklarını dile getirerek, Başhekimimiz Uzm.Dr. Serdar KALKAN a teşekkür ettiler.

Başhekimimiz Uzm.Dr.Serdar KALKAN, evde hasta ziyaretlerinin devam edeceğini belirtmiş olup tüm hastalarımıza acil şifalar dilediler.