Hastanemiz Tarafından Düzenlenen Diyabet Okulu Eğitimleri Hızla Devam Etmektedir.
07 Nisan 2022

Hastanemiz tarafından düzenlenen Diyabet Okulu eğitimleri hızla devam etmektedir.

Hastanemiz Diyabet Eğitim Birimi tarafından ''Diyabet'' konulu eğitim Yatan hastalarımıza ve Dahiliye Uzmanları tarından müracaatı uygun görülen hastalarımıza Hemşire Yüksel BAYAZIT tarafından eğitimler düzenli olarak verilmeye devam etmektedir. ''Diyabet'' Konulu eğitime ilgi oldukça yoğun olup Şuana kadar yaklaşık 200 kişinin sertifika aldığı eğitimlerde, eğitime katılanlar eğitimlerden memnuniyetlerini dile getirmektedirler.

Vatandaşımızın ve Hastalarımızın, bilinç ve farkındalıklarını arttırmak adına eğitimlerimiz devam edecektir. Eğitim almak isteyen hastalarımız Dâhiliye Polikliniğine müracaat ederek taleplerini dile getirebilirler.

• ı.jpg
  • i.jpg