Hastanemiz Başhekimi Serdar Kalkan'ın Ramazan Bayramı Mesajı
01 Mayıs 2022

Mesleğini gece gündüz fedakarca ve yorulmak nedir bilmeden icra eden, hayatını insan hayatına adayan, yaşama umut katan değerli meslektaşlarım ve tüm sağlık çalışanları,

Manevi huzurumuzun artmasına, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın pekişmesine, sevgi, saygı, hoşgörü ve yardımlaşma duygularımızın güçlenmesine, vesile olan Ramazan Ayı’nın sona ermesi ile Ramazan Bayramı’na ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Tüm dünyayı kasıp kavuran salgın nedeniyle sevdiklerimize büyük hasret duyduk. Sağlık çalışanlarımız yılmadan özveriyle ön safhada mücadele ederek mesleklerini icra ettiler ve halen icra etmeye devam etmektedirler.

Salgınla mücadeleyle birlikte uzun bir aradan sonra bu bayramı sevdiklerimizle birlikte geçirme şansını yakalamış bulunmaktayız ancak salgın tam olarak bitmiş değil. Bu nedenle hem kendimizin hem de sevdiklerimizin sağlığı için covid 19’a karşı tedbirli olmaya devam etmemiz gerekiyor.

Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan Bayramınızı en kalbi duygularla kutlar, başta tüm sağlık çalışanlarına olmak üzere, hastalarımıza, milletimize ve tüm İslam âlemine huzur, bereket ve mutluluk getirmesini dilerim. Sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmenizi diler, saygı ve selamlarımı sunarım.

Uzm. Dr. Serdar Kalkan
Kızıltepe Devlet Hastanesi Başhekimi